Over ons

5 jaar geleden zijn we bevriend geraakt door de aanschaf van het boek Sexy Leiderschap van Ruth Sinkeler en de beweging die we gezamenlijk opzetten; ‘Women in charge’. Met zijn drieën spanden we ons in om de loonkloof aan te vechten, glazen plafonds te beslechten, vrouwen in hun kracht te zetten, (persoonlijk) leiderschap te motiveren en zo gezamenlijk de wereld gelijkwaardiger te maken. Onze lijfspreuk is en was:

“Wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je ver komen, ga dan samen. “

De afgelopen jaren hebben we ons, ieder op haar eigen manier, ontwikkeld in het vak modereren.

Sonya Dias

Vanuit Rotterdam is Sonya een veelgevraagde presentator en moderator van met name culturele programma’s en evenementen. Daarnaast host Sonya haar eigen talkshow en heeft ze een theatervoorstelling waarin ze het verhaal van haar moeder vertelt. Uit eigen ervaring kan ze veel delen over de uitdagingen in onze samenleving als gekleurde ambitieuze vrouw. Haar Kaapverdiaanse roots maken haar tot een zeer kleurrijke en warme persoonlijkheid. 

Martine Witteveen

Martine heeft via Toastmasters haar passie voor modereren ontdekt. Zij mocht al eens mini-TedX geven in Apeldoorn en modereerde al vele (zakelijke) bijeenkomsten en conferenties vanuit Twello. Als vrouw kwam ze in haar werkzame leven ook de nodige uitdagingen tegen in haar werk in de bestuurlijke omgeving. Hierdoor weet Martine uit eigen ervaring dat gelijkwaardigheid en carrière maken geen vanzelfsprekendheid is.  

Sonya & Martine hebben inmiddels een dijk aan ervaring. Van het hosten van een eigen talkshow tot congres van 1000 mensen.  

Ben je nieuwsgierig naar Sonya of Martine kijk dan eens op hun eigen websites Sonyaspreekt.nl of MartineWitteveen.nl